055 30 07 99 info@osteopathiebijbabies.be Nederenamestraat 121 - 9700 Oudenaarde

Osteopaat

Ik ben Bert Roodhooft,  osteopaat in Oudenaarde, fiere vader van twee grote zonen, liefhebbende echtgenoot, wielerliefhebber en mac-aanhanger. Ik heb veel ervaring bij het behandelen van baby’s en kinderen met osteopathie. Ik behandel natuurlijk ook graag volwassenen met de typische acute en chronische klachten. In onze praktijk streven we naar een totale aanpak waarbij we er voor zorgen dat het ganse gezin zich beter zal voelen door het oplossen van problemen bij uzelf of uw kleine prins of prinses. Dit via een combinatie van osteopathie door mezelf en kinesitherapie van mijn echtgenote waarbij we u op een persoonlijke en vertrouwensvolle manier zullen benaderen.
In 1995 startte ik onmiddellijk na mijn studies als kinesitherapeut met de zesjarige opleiding aan het FICO. Ondertussen bouwden wij onze kinesitherapie-praktijk verder op.
Ik verdedigde met grote onderscheiding mijn thesis voor een internationale jury en kreeg een degree in de osteopathie (D.O.). Vanaf dan deed ik enkel nog osteopathie en deed Caroline de kinesitherapie verder. Op heden vervolmaak ik me nog steeds dmv specifieke osteopathische postgraduate opleidingen, in binnen- en buitenland. Naast het behandelen van volwassenen met de meest uiteenlopende problemen ben ik toch gespecialiseerd in het werken met baby’s en kinderen.
Als u in de regio van de Vlaamse Ardennen (tussen Gent en Kortrijk) een osteopaat zoekt met ervaring in het behandelen van bay’s en kinderen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak.