055 30 07 99 info@osteopathiebijbabies.be Nederenamestraat 121 - 9700 Oudenaarde

Kinesitherapeute

Caroline De Bleeckere is moeder van twee ferme zonen, bezige bij, sportief, echtgenote van Bert Roodhooft en is afgestudeerd als kinesitherapeute in 1995.

Ik ging onmiddellijk als zelfstandig kinesitherapeute aan de slag. Eerst deeltijds thuis en deeltijds als vaste collega in een praktijk in Machelen. Na een tussenstop als kinesiste in een afslankingsinstituut startte ik in 2001 full-time thuis. Door allerlei bijscholingen bezit ik een breed interesseveld binnen de kinesitherapie. Hierdoor behandelen we onze patiënten enkel met de meest actuele en gespecialiseerde vormen van kinesitherapie.

We houden zelf van een persoonlijke aanpak en dat op een gemoedelijke manier met veel respect voor uw privacy. Bij ons zijn er geen gezamenlijke oefenzones, maar steeds een individuele begeleiding van uw specifieke doelen. Sommige “klachten” zijn veel meer dan een mechanisch  probleem. We proberen uw ganse gezondheid aan te pakken.

We werken zeer veel met perinatale begeleiding. Maar ook de tennisellebogen, lumbago’s, spanningsklachten, ontstekingen op allerlei gewrichten, en de specifieke revalidatie na operaties behoren tot mijn interesses.

De complementariteit met de osteopathie binnen onze praktijk is een enorme meerwaarde in de aanpak van uw klacht.

Wenst u een afspraak? … Neem dan gerust contact met mij op: 055300799