055 30 07 99 info@osteopathiebijbabies.be Nederenamestraat 121 - 9700 Oudenaarde

Onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie is gelegen in Oudenaarde (Nederename) in het hartje van de Vlaamse Ardennen tussen Gent en Kortrijk. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een grote parking ter beschikking.

In onze praktijk werken enkel mijn echtgenote, Caroline De Bleeckere, als kinesitherapeut en ikzelf, Bert Roodhooft, als osteopaat.  We werken al twintig jaar samen en hebben reeds een ruime kennis en ervaring opgebouwd. We kunnen in de praktijk een zeer uitgebreide waaier aan patiënten behandelen: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren, zwangere vrouwen en recreanten. Een praktijk voor het ganse gezin dus …. Voor iedere patiënt is er een aangepaste én individuele behandeling.

Kinesitherapie en osteopathie : een waardevolle samenwerking
Onze praktijk werkt ANDERS. Deze “kruisbestuiving” is een belangrijke meerwaarde waar u als patiënt enkel voordeel uit kan halen. Afhankelijk van uw klachten bieden we u een gepaste behandeling aan.

Kwalitatief behandel, preventie- en adviescentrum
Onze praktijk startte in 1996. Door de jaren ervaring en door de zeer gevarieërde patiëntengroep zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsvol behandel, preventie- en adviescentrum voor mensen met klachten van allerlei aard. Bij ons krijgt elke patiënt de nodige individuele aandacht. Dankzij onze permanente bijscholingen bieden we u enkel actuele, gespecialiseerde en complementaire therapieën aan.

Sfeervolle praktijkruimte
We vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in onze praktijk. Dit uit zich vooral in onze werkwijze maar ook in de inrichting van onze praktijkruimte. We hebben verschillende moderne en sfeervol ingerichte ruimtes waar de nodige privacy wordt gegarandeerd. Elke patient is een uniek individu. Alles gebeurt op een respectvolle, vriendelijke en professionele manier. Dankzij onze patiënten en onze voorschrijvers heeft onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie door de jaren heen een positieve reputatie opgebouwd waarbinnen wijzelf elke dag opnieuw het beste van onszelf geven om u/onze patiënten beter te maken. Zo bouwen we met onze patiënten en voorschrijvers een positieve relatie op.

Snelle dienstverlening
U kan bij ons dagelijks op consultatie komen. Onze werkuren zijn zeer uitgebreid. Zo vindt u vast een plaatsje in uw en onze agenda. Wij zullen trachten u steeds zo snel mogelijk een afspraak te bezorgen.