055 30 07 99 info@osteopathiebijbabies.be Nederenamestraat 121 - 9700 Oudenaarde
Onze Praktijk

Onze praktijk

een samenwerking van osteopathie en kinesitherapie

Onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie is gelegen in Oudenaarde (Nederename) in het hartje van de Vlaamse Ardennen tussen Gent en Kortrijk. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een grote parking ter…

Bert Roodhooft

Bert Roodhooft

osteopaat

Osteopaat Ik ben Bert Roodhooft,  osteopaat in Oudenaarde, fiere vader van twee grote zonen, liefhebbende echtgenoot, wielerliefhebber en mac-aanhanger. Ik heb veel ervaring bij het behandelen van baby's en kinderen…

Caroline De Bleeckere

Caroline De Bleeckere

kinesitherapeute

Kinesitherapeute Caroline De Bleeckere is moeder van twee ferme zonen, bezige bij, sportief, echtgenote van Bert Roodhooft en is afgestudeerd als kinesitherapeute in 1995. Ik ging onmiddellijk als zelfstandig kinesitherapeute…

Onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie is gelegen in Oudenaarde (Nederename) in het hartje van de Vlaamse Ardennen tussen Gent en Kortrijk. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben een grote parking ter beschikking.

In onze praktijk werken enkel mijn echtgenote, Caroline De Bleeckere, als kinesitherapeut en ikzelf, Bert Roodhooft, als osteopaat.  We werken al twintig jaar samen en hebben reeds een ruime kennis en ervaring opgebouwd. We kunnen in de praktijk een zeer uitgebreide waaier aan patiënten behandelen: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren, zwangere vrouwen en recreanten. Voor iedere patiënt is er een aangepaste én individuele behandeling.

Net daarom hebben we bewust gekozen om géén grote groepspraktijk te worden zoals zo velen. We kiezen er voor om u op een persoonlijke manier en met nauw contact verder te helpen binnen de mogelijkheden van onze praktijk. We streven ook steeds naar kwalitatief hoogstaande therapie door het volgen van de nodige bijscholingen.

We behandelen u graag elke weekdag op afspraak. We hebben ruime werkuren en consultatiemogelijkheden waardoor u ook ’s avonds op behandeling kan komen en we proberen de wachttijden te beperken. We vragen daarvoor wel naar uw eigen stiptheid.

We hechten veel belang aan een multidisciplinaire samenwerking.

Parking

De praktijk is zeer vlot bereikbaar met een ruime parking en ad-delhaize aan de deur.

Maken van een afspraak

Behandelingen gebeuren enkel na afspraak op het nummer 055300799

De osteopathie behandelingen worden na elke sessie betaald. Om uw comfort nog te verhogen hebben we ook bancontact in onze  praktijk voor osteopathie en kinesitherapie .

Wanneer u een afspraak niet kunt naleven, gelieve minstens 24 uren voordien telefonisch te verwittigen. Zo kan een andere patiënt sneller geholpen worden.

Baby- en kindvriendelijke praktijk

De praktijk is voorzien van speelgoed voor kinderen. Uiteraard kunt u uw baby’tje verschonen indien dit nodig is.

kijk ook eens op onze algemene website: WWW.BR-CDB.BE